Despre mine/Contact


Sunt un crestin roman , care incerc sa fiu cat mai practicant atat ca si crestin cat si ca roman!  Sufar cand vad atata nepasare pentru oameni  si cand suntem luati de fraieri. Am 42 ani, toti facuti in Romania, casatorit de aproape 13 ani, cu aceeasi  sotie iubita. Copii? Sunt multi pe unde locuiesc, dar nu ai mei! Sunt un om care incerc sa fiu normal ( cu toate ca uneori sunt destul de” dus de acasa”) si care imi place sa ma bucur de fiecare zi din viata pe care mi-o ofera D zeu.

mcbota@yahoo.com

Comentarii
 1. rafi spune:

  Asa este ne bucuram in fiecare zi de tot ce primim din mana lui DUMNEZEU,si traim prin ajutorul LUI.!!!

 2. ACIDUZZU spune:

  Marius,
  Cam periculoasa aceasta…”autoflagelare”:

  „Sunt un om care incerc sa fiu normal ( cu toate ca uneori sunt destul de” dus de acasa”) si care imi place sa ma bucur de fiecare zi din viata pe care mi-o ofera D zeu.”

  Dupa ce-ti voi aduce aminte de afirmatia unui om deosebit, Liviu Olah, sunt convins ca vei dori sa-ti reformulezi afirmatia de mai sus.
  Fratele Liviu Olah spunea:
  „Dumnezeul nostu extraordinar, este un Dumnezeu al NORMALITATII, pentru oameni normali, cu o comportare normala intr-o lume ANORMALA !”
  Din cate imi amintesc despre dansul era un…visator irecuperabil, un Isaac al serilor pline de taine prelungite pana spre…revelatie !

 3. adi spune:

  Mariuse, daca tu esti „destul de dus de-acasa” atunci, noi restu, suntem nebuni de-a binelea.

 4. Timotei Rusu spune:

  Dragă Marius,

  Fie această prezență a ta în acest spațiu imens benefică pentru toți cu care intri în contact. Fii o peniță în mâna Maestrului,… o rază, o voce, o scrisoare, un indicator spre Cer!
  Succes!

 5. buzgau pavel spune:

  Marius,
  In aceste vremuri in continua schimbare poate fi” periculos” sa fi normal,iar daca tu nu „esti acasa ” ma simt onorat sa te propun pentru functia de presedinte al „Partidului celor dusi de acasa” si votul nostru e pentru tine.Dar ce-i normalitatea???Cred ca acea stare ce te implineste si-ti da pace sub ocrotirea Tatalui,traind dupa standardele Lui.Atunci sigur ceilalti ce nu inteleg ,ce nu cunosc binecuvantarile Cerului vor spune ce suntem anormali,…noi stim cu certitudine ca aceasta este o stare de normalitate.Fi binecuvantat pentru asta..

  • Marius Bota spune:

   Sperăm să ne găsim cât mai mulţi oameni „anormali”, aşa ca mine şi ca tine, care să îndepărtăm această stare de normalitate nenaturală, şi care să vrem să facem ceva , împreună, pentru binele nostru comun. Mulţumesc pentru prezenţa ta aici, Pavele

 6. Salutare,

  Un link exchange cu al meu minunat blog te tenteaza? Daca da, da-mi de veste 🙂 Cand imi vei spune, in cazul unui raspuns afirmativ, si cum doresti sa figurezi la mine pe blog 🙂
  Preferinta mea este „clasicul” Drd Emil Calinescu .

  Salutari blogosferice si bafta in continuare 🙂

  • Marius Bota spune:

   Multumesc foarte frumos pentru invitatie, Emil. Trebuie sa incep si acest capitol din viata mea de prin blogosfera, dar fiindca nu m-am preocupat de acest aspect, as aprecia daca mi-ai permite sa studiez cu ce se „mananca” si apoi te anunt! E OK?

 7. Gata ! Te-am adaugat 🙂

  Salutari 🙂

 8. geodeaconescu spune:

  Buna romane ! Aduna mai multi tineri ca tine si faceti ceva cu tarisoara asta minunata .Ea n-are vina oamenilor ce-o locuiesc pentru relele ce-i uratesc chipul . Cred ca numai voi , adunati intr-o echipa , sunteti cheia potrivita sa dati jos din par broasca politicii romanesti . Bafta !

  • Marius Bota spune:

   Multumesc de incurajare! Eu cred ca ne vom regasi pe noi insine, ca si romani, si vom pasi la lupta pentru recucerirea identitatii noastre ca si popor.

 9. Mai bine „dus de acasa” decat mort in casa, adica inert si indiferent la ce e in jur si la suferinta semenilor.Cand o sa ma hotarasc sa infintez o grupa de partizani in muntii si sa incepem miscarea nu de rezistenta ci de recuperarea demnitatii nationale, pot sa te anunt sa participi?

  • Marius Bota spune:

   Eu am inceput deja grupa asa ca te invit eu pe tine, poate reusim sa ne adunam cat mai multi, demni , integri si cu dorinta de a face ceva! Multumesc de prezenta ta aici si te astept oricand timpul iti permite!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s