Consecvență, nu încăpățânare

Posted: 16/07/2012 in Să începem săptămâna cu un zâmbet
Etichete:, , , , , , , , ,

” Pe o mare învolburată și o noapte neagră, nava de război ”George Washington”, sub pavilion american, zărește în depărtare, o lumină, care conform informațiilor, părea a fi  de la micuța navă canadiană de pescuit  ”Ontario”. Viteza mare  a navei americane, pe cursul deja stabilit, anunța o iminentă ciocnire! Căpitanul, cu o voce puțin speriată, anunță prin portavoce:

Suntem nava de război a SUA, vă rugăm să deviați cursul vaporului cu 15 grade pentru a evita o posibilă coliziune

Dinspre partea cealaltă, o voce sigură și calmă, îi răspunde: Vă rugăm ca dumneavoastră să deviați cursul navei cu 15 grade pentru a împiedica un dezastru.

Auzind astea, căpitanul american deja devine deranjat și nervos: Cred că nu știți cu cine stați de vorbă și la ce vă expuneți, așa că mai repet o dată și vă rog a devia cursul vaporașului vostru cu 15 grade, altfel vă vom distruge.

Nemodificată, la fel de calmă, vocea de la cealaltă portavoce răspunse : Noi o să rămânem pe poziția actuală, e de datoria dumneavoastră să vă modificași cursul cu 15 grade.

Căpitanul vizibil iritat și pregătindu-și deja subalternii spuse: E ultima încercare de vă face să schimbați cursul, altfel o să regretați că nu ați luat aminte la mesajul meu. La revedere, sau mai bine zis adio

Vocea îi răspunse, la fel de calmă ca prima dată, deloc deranjată sau speriată de amenințare: De acum e doar alegerea dumneavoastră. Vă vorbește supraveghetorul FARULUI de pe mal!. La revedere.”

Reclame
Comentarii
  1. romanianstampnews spune:

    :)))))))
    Am pe undeva, pe peretele de pe Fb, un scurt video cu „discuţia” originală.

  2. Nicu spune:

    Vezi, de-aia ar fi bine ca marinarul nostru sa se reintoarca la navele lui. Alea lungi cat trei terenuri de fotbal. Sa arate acolo pe mare, americanilor, cine-i „meseriasul”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s