Știri cu bulină roșie

Posted: 19/03/2012 in Haioase
Etichete:, , , , , , ,

Pentru mine personal, Yahoo nu reprezintă prin excelență,  un site de știri, ci mai degrabă unul folosit pentru servicii de email. Câteodată, mai trag cu ochiul la prima pagină, să văd ce mai anunță dumnealor ca fiind știri importante. În dimineața asta însă, YAHOO mi-a captat întreaga atenție, cu toate că era  o oră matinală bine. Așa pe întunerec, căutam butonul potrivit de la computer, pentru a nu pierde un asemenea moment și a îl imortaliza. Și de abia acum, citind titlul, mi-am dat seama cam care e percepția agențiilor de știri internaționale cu privire la ccea ce se întâmplă în România. Dacă din punctul nostru de vedere, pe plan național, instituția numită BNR, reprezintă ceva demn de încredere, un factor de echilibru; pentru cei din afară, se pare că, nu e chiar tocmai așa, ci se pare că ei consideră că BNR, trebuie să se țină de ceva ca sa fie în echilibru. Ba dimpotrivă, se pare că e chiar la polul opus, cei care muncesc acolo putând fi considerați, în opinia lor, dintre cei care fac ” munci murdare”, ba chiar în apropiere de locuri urât mirositoare.

Vă las pe fiecare în parte, citind al treilea titlu de  știre de pe coloana principală, să deduceți, importanța pe care o conferă Yahoo, știrilor în limba română  cât și părerea lor despre BNR.

Aș fi curios să știu care e omologul CNA-ului la nivel de internet, pentru a se sesiza și a da o amendă la Yahoo, pentru folosirea unui limbaj necuvincios la prezentarea știrilor, fără a fi pusă bulina roșie.

Anunțuri
Comentarii
 1. Călin spune:

  totuşi, arată bine ştirea, au fost chiar inspiraţi 🙂

 2. Andreotti spune:

  :)))))…..să le dăm dreptate sau să-i dăm „în judecată” pentru denigrare????…am o oareșcare dilemă:))))

 3. psi spune:

  😆 gura păcătosului adevăr grăieşte!

 4. romanianstampnews spune:

  :)) :)) :)) Da…
  Dar fără CNA pe internet, că aia ne mai trebuia.

 5. Elefistul Crocobazdugat spune:

  Nu cred ca a fost intentionata chestia. Probabil este definita latime de coloana sau un nr de caractere si pur si simplu atit a incaput. Oricum este o chestie teribil de haioasa. Pentru noi Romanii! Pentu alte limbi nu are nici o semnificatie! Ginditi-va la moneda nationala a unui stat African: Pula pe noi ne pufneste rasul, dar pentru ei este o chestie cit se poate de serioasa! Asa ca sa nu fim rai, dar sa gustam din plin situatia.

  • Marius Bota spune:

   Nici vorba de intentie, doar ca, probabil, nefiind familiarizati cu posibilele riscuri ale prescurtarii unui cuvant, au ajuns in situatia data. Hazul e mare , nu problema in sine.Multumesc de vizita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s