Un zâmbet cu ele şi despre ele, dragele noastre

Posted: 08/03/2012 in Viața socială
Etichete:, , , , , , , , ,

Femeile au o pasiune nebună pentru matematică: îşi împart vârsta la doi, dublează pretul hainelor şi adaugă cel puţin cinci ani la vârsta celei mai bune prietene.

Sunt două teorii cu privire la a te certa cu o femeie.  din păcate, niciuna din ele nu funcţionează.

Niciodată să nu te încrezi în femeia care îţi spune adevărata vârstă. Dacă a făcut asta, e în stare de orice.

A fi femeie e un lucru deosebit de dificil, deoarece constă în principal în a te relaţiona la bărbaţi.

Poţi mai degrabă să uneşti întreaga Europă, decît să împaci două femei.

Bărbaţii sunt ca şi câinii; întotdeauna se întorc acasă. femeile sunt ca pisicile; strigă la o pisică, şi e plecată pentru totdeauna

Prefer să fiu femeie decât bărbat pentru că pot plânge oricând, pot purta haine frumoase şi mai ales pentru ca sunt salvată prima dacă vreo barcă sau vapor se scufundă.

Vezi de multe ori bărbaţi deştepţi cu femei mai puţin deştepte decât ei, dar rareori vezi femei deştepte cu bărbaţi mai puţin deştepţi decât ele.

Sunt trei căi înspre ruină: femeile, jocurile de noroc şi specialiştii. Cel mai plăcut e cu femeile, cel mai rapid e cu jocurile de noroc, dar cel mai sigur e cu specialiştii.

O femeie trebuie să muncească dublu faţă de cât munceşte un bărbat ca să fie recunoscută pe jumătate cît un bărbat. Din fericire, nu e chiar aşa greu.

Pentru a fi fericita cu un bărbat trebuie să îl înţelegi mult şi să îl iubeşti cât de căt, ca să fii fericit cu o femeie, trebuie să o iubeşti mult şi să nu încerci să o înţelegi deloc.

Femeilor care vor să fie egale cu bărbaţii, le lipseşte ambiţia

Privirea unei femei spune mai mult decât discursul unui bărbat

Femeia potrivită pentru bărbat e mai degrabă frumoasă decît deşteaptă, pentru că bărbatul potrivit  vede mai bine decât gândeşte.

Fiecare femeie ar trebuie să folosească ceea ce i-a dăruit „Mama Natură”, până când „Tata Timp” nu i le ia inapoi

Unul din cele mai rare lucruri întâlnite în lume este o femeia căruia să îi placă propria fotografie

Femeia are ultimul cuvânt în orice discuţie. Tot ceea ce spune bărbatul după acest ultim cuvânt,  de fapt e inceputul unei noi discuţii.

Aţi auzit  cu toţii vorba multor bărbaţi „femeile sunt proaste”. Nu pot să  o neg  pentru că ar însemna să Îl contrazic pe Dumnezeu, care le-a creat pe femei pentru a se potrivi cu bărbaţii

P.S

Pentru orice „contestatii: legate de conformitatea acestor declaratii in viata de zi cu zi, va stau la dispozitie cu datele de contact ale „declarantilor” astfel incat sa le puteti cere direct lor lamuriri suplimentare!!

( sursa: internet)

Reclame
Comentarii
 1. Luna patrata spune:

  😀 Ok, ok, m-am amuzat. Lasa ca vezi tu maine! 😛

  • Marius Bota spune:

   Sper sa iti rămâna unele expresii în minte până mâine , astfel încât şi mâine să fii amuzata si astfel ” să nu văd eu mâine”!. Oricum majoritatea sunt despre noi, despe voi, despre oameni, cu bune si cu rele. Şi oricum dacă vrei să fii egala mea,şi să îmi răspunzi cu aceeaşi monedă, să ştii că îţi lipseşte voinţa!

 2. ACIDUZZU spune:

  @Marius,

  „Aţi auzit cu toţii vorba multor bărbaţi “femeile sunt proaste”.Nu pot să o neg pentru că ar însemna să Îl contrazic pe Dumnezeu, care le-a creat pe femei pentru a se potrivi cu bărbaţii”

  Ingaduie-mi sa cred ca o astfel de afirmatie este doar de dragul retoricii si ca o „supapa de refulare” care elibereaza o supra-doza de sarcasm…Totusi, iti asumi un risc extrem de mare parafrazindu-L pe Dumnezeu, in virtutea celor spuse de El in Genesa 2:18, in special, si in contextul general ajutator de la versetele 18-25. Nu exista nicio rusine intre ei, dar niciun complex de inferioritate pe teme de…prostie !
  Cred ca ai putea sa reformulezi, macar de dragul…zilei femeii !
  Cu simpatie si reala pretuire pentru tine,
  ACIDUZZU

  • Marius Bota spune:

   Tot ceea ce am scris , sunt „citate”, mai mult sau mai puţin celebre, mai mult sau mai puţin reuşite, ale unor persoane din sfera largă a pământului, niciunul din ele nu îmi aparţine în mod personal, creat fiind de mine. Cel la care faci tu referire, e doar un raspuns sarcastic, pentru cei care, barbati fiind, se considera mai presus decat femeile, astfel încît răspunsul subliniaza egalitatea intre cei doi, indiferent cat de buni ori rai ar fi, sau destepti sau mai putin destepti ar fi. Nu e nici o deosebire, tocmai pentru ca Dumnezeu ne-a facut egali. Cu la fel de multa apreciere pentru fiecare interventie a ta aici!
   P.S
   Eu cred ca cititoarele au inteles aspectul acestui articol, deoarece mizez pe deschiderea lor spre un umor nu grosolan, ci discret

 3. ACIDUZZU spune:

  OK, Marius !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s