Să scoatem răul din ţară!

Posted: 22/02/2012 in Știri mioritice
Etichete:, , , , , , , ,

Nu vă ascund faptul, că la prima vedere, domnul Mihai Răzvan Ungureanu, mi s-a părut un om cu capul pe umeri, care ştie la ce se înhamă. Dar, de la instalarea actualului guvern, ne mirăm să vedem în fiecare săptămână, luate măsuri care mai de care mai eficiente şi de folos pentru omul de rând. Au început cu modificarea programului la instituţiile de stat, au trecut la planificări de reducere a evaziunii (parcă nici nu ar trebui să aibă implicit  guvernul rolul acesta) , şi acum au trecut la capitolul rutier, care cuprinde şi interzicerea folosirii detectoarelor de radar. Doar acum realizez importanţa luării acestor măsuri cănd de fapt eu , ca cetăţean, mă gândeam la altele atât de inutile: locuri de muncă, salarii, agricultura, autostrăzi, corupţie. Cu tot respectul faţă de guvernele precedente, dar mă mir cum de nu şi-au dat seama că cel puţin două din aceste măsuri – programul de lucru şi detectoarele – sunt cauza principală a stării modeste din România? Cum au putut trece atâţia ani de guvernări Ciorbea, Radu Vasile, Isărescu, Adrian Năstase, Tăriceanu şi mai câţi şi nici unul să nu realizeze sursa răului în România? Acum parcă regret şi mai mult că premierul Boc nu a plecat mai repede de la conducerea guvernului, astfel încăt sa poată fi luate aceste măsuri mult mai devreme; vă daţi seama cam pe unde ne aflam, acum ca şi nivel de trai, dacă se interziceau detectoarele de câţiva ani, iar programul de lucru era cel propus acum, de ani buni? Doar ne putem imagina ce autostrăzi aveam, ce agricultură dezvoltată, ce economie puternică!

Nu ar fi lipsit de interes, văzând preocuparea serioasă pentu a face ca lucrurile să meargă din ce în ce mai înfloritor în a noastră scumpă ţară, a actualului guvern, să venim în ajutorul lor cu alte soluţii pentru progresul economiei româneşti. E greu totuşi de găsit propuneri similare cu acestea care să aducă aşa un mare beneficiu cetăţenilor, dar totuşi sper ca din sutele şi miile de propuneri descoperite de SIE în urma ascultării anumitor convorbiri particulare, măcar câteva să le regăsim ca şi propuneri de legi.

Reclame
Comentarii
  1. […] schtiel, cristi, geanina, vultureşti, grupul “porcilor abjecţi”, diverse, dana, marius bota sau rabinu’ Share this:TwitterFacebookLinkedInEmailLike this:LikeBe the first to like this […]

  2. Nicu Lupsa spune:

    Mai e o masura care se vrea aplicata, la fel de importanta ca cele enumerate de tine.
    Tatii vor fi obligati prin lege sa isi ia concediu de crestere a copilului .

    Cu asemenea masuri, doar daca esti rauvoitor nu poti crede ca se va iesi din criza!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s