Asemenea imagini ar trebui să aibă un titlu, dar pur şi simplu nu pot să dau titlu la aşa ceva. Spun prea multe , prin ele însele, pentru a atrage atenţia asupra lor, printr-un titlu oarecare. Privim doar şi ne punem întrebări, comentăm şi rămânem fără răspuns, plângem de milă sau de ciudă. Unora am vrea să le sărim în ajutor şi să le spunem  că au muncit destul , e momentul să se odihnească şi să se bucure de ceea ce au muncit până la vârsta asta; celorlaţi am vrea să le spunem mult mai multe dar , mă tem, că fiind libertatea cuvântului la loc de frunte, nu  o să primim nici un semn din partea lor. Şi atunci, ce titlu să dau? „Dormind în bancă”, „Bătrâni şi frumoşi”, „Harnicul şi somnorosul”? Poate alegem împreună un titlu, dar mai ales alegem împreună să luăm atitudine.

Această femeie în vârstă, a fost pe prima pagina a ziarelor, zilele trecute, arătând chiar la 73 de ani, că se poate face treabă dacă vrei şi îţi pasă de situaţia prin care treci.

Dacă cumva credeţi că ordinea imaginilor a fost aleasă, să ştiţi că vă înşelaţi. Nu am avut nici cea mai mică intenţie de a da impresia că aş vrea ca toată zăpada luată de bătrânică de pe casă, să fie aruncată pe cei care dorm pentru a se trezi de-a binelea; sau ca domnul cu coasa să îi tragă o împunsătură  serioasă la adormitul de pe scaun ca să îi dispară somnul pentru totdeauna; ori că moşneagul cu căruţa  să îl ducă pe alesul nostru acolo unde a dus mutul iapa. Chiar nu am vrut să creez această impresie, aşa că sper să fiu absolvit de orice vină, poate similară cu a voastră.

Anunțuri
Comentarii
  1. Luna patrata spune:

    A, nuuuuu, nici nu ai reusit. 😀 ( glumesc amar…)

  2. Teo Negură spune:

    Ala nu e Madalin Voicu? :)))

  3. Alyz spune:

    O postare foarte buna 🙂 si chiar se potrivesc imaginile, dar pacat ca politicienii nu vor sa vada ce se petrece in jurul lor… si dorm in continuare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s