Și in Miami sunt oameni !

Posted: 11/02/2012 in Diverse
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , ,

Pe vremuri, la începuturile democrației noastre, când toate televiziunile străine veneau să filmeze, în România, reportaje despre tot felul de probleme, pe care ei , cică, nu le aveau, exista ideea că cetățenii țărilor pentru care se făceau reportajele, se simțeau în siguranță și mult mai confortabili când vedeau  în ce condiții trăiesc alții, mai amărâți decât ei. E o trăire ”ciudată” a celui bun să vadă că exisă alții mai răi ca el, a celui care stă bine cu sănătatea, să vadă că există oameni mai bolnavi decât el, a celui bogat, să vadă pe  unii mai săraci în jurul lui.  E ceva de genul bucuriei omului mic de statură atunci când vede un om mai mic decât el; nu are altă bucurie mai mare!! Nu e normal acest sentiment, dar el există, pentru că suntem oameni și trăim sub imperiul concurenței, a rivalităților.

Oriunde sunt oameni, există și durere și mizerie, pentru că noi oamenii suntem cei care generăm majoritatea lucrurilor rele prin acțiunile noastre rele. Așa că dacă v-ați gândit că America are doar fețe bune, ei, uite că nu e așa. Omul sfințește locul și în America și în Romania. Poți să ai cele mai frumoase plaje sau cei mai măreți munți, poți să beneficiezi de absolut toată minunăția creației lui Dumnezeu, însă în momentul în care  există și oameni prin acele locuri, se prea poate ca, încetul cu încetul, să apară ceva care nu e din acel peisaj, ceva din alt film.

Update

Se pare că la americani nu le convine să fie văzuți și în astfel de ipostaze, astfel încât filmul cu pricina a fost sters!!. Era vorba despre orasul Miami, care a fost declarat cel mai mizerabil dintre toate metropolele Americii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s