Frumoșii ”nebuni” cu inimă bună

Posted: 07/02/2012 in Întâmplări adevărate
Etichete:, , , , , , , , ,

De cele mai multe ori când vedem asemenea imagini, ne gîndim că cei care fac astfel de sporturi , nu sunt” întregi la minte”, trebuie să le lipsească ”o doagă”, cel puțin, ca să meargă pe asemenea coclauri și să rămână împotmoliți prin noroaie. Totuși, într-o societate în care cei mai mulți vor să iasă în evidență prin lucruri care mai de care mai impunătoare și extravagante,  sau  fac anumite lucruri doar dacă primesc un beneficiu de pe urma lor, un grup de  OAMENI, pasionați de off-road, a vrut să facă notă discordantă de la această ideologie, și au decis să dea o mână de ajutor celor care aveau nevoie.  Astfel, fără nici o invitație, și-au pus mașinile la dispoziție și au însoțit  ambulanțele prin locuri  înzăpezite, fiind deschizători de drumuri. Nu au făcut lucrul acesta pentru o răsplată, nici măcar pentru a brava cu mașinile lor sau pentru popularitate. Au ales să facă acest gest pentru că era nevoie de ei, pentru că au  avut ochii deschiși  și au văzut nevoia de lângă ei. Nu au fost solicitați ci s-au oferit, nu au fost plătiți ci au plătit ei un preț,  nu au dat ordine ci au fost executanți.

O lecție despre omenia care nu are de a face cu răsplata sau cu faptul că îl cunoști pe cel care îl ajuți, ci are de a face cu mâna întinsă dezinteresat, celui care vezi că are nevoie de tine. Astfel de oameni merită prețuiți și trebuie să li se arate recunoștința.

Nu toți avem mașini off-road, dar toți vedem, în jurul nostru, nevoi  pe care le putem rezolva, fie printr-o mână întinsă, fie printr-o vorbă bună.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s