Toaleta infundata

Posted: 24/01/2012 in Știri mioritice
Etichete:, , , , , , ,

Pe vremuri, bunica mea avea o batista in care isi tinea banutii si de fiecare data cand avea nevoie de bani, isi deschidea batistuta si  ii  scotea  de acolo. Mai sunt altii, tot de moda veche, care isi tineau banii la ciorap sau ii puneau pe timpul verii in soba. Variante si variante de ”economisire si pazire” a banilor. Pe langa metodele noi aparute in perioada moderna, prin care oamenii isi pun banii la scuteala, am descoperit zilele astea o varianta foarte mioritica: ingroparea lor in WC sau toaleta ( depinde cum vreti sa ii spuneti). Primarul din orasul X ( nu dau numele ca sa nu primeasca prea multe telefoane pentru a acorda consultanta), a ingropat in toaleta orasului , nici mai mult nici mai putin, decat 60000 Euro! Omul i-a indesat bine de tot de au putut sa intre atatia si de aici provine teama mea: daca se infunda chiuvetele si WC-urile ? Va dati seama ce euro-mizerie s-ar face prin zona cu pricina? Oricum, probabil, gandindu-se la acest pericol, domnul primar nu a facut inca deschiderea oficiala a toaletei si mai ales cred ca nu va da voie decat la un numar limitat de persoane care sa viziteze acest obiectiv.

Pana una alta, daca treceti prin acel oras, eu zic ca merita sa ne oprim cu totii  putin, pentru a vizita obiectivul si a ajuta la recuperarea cat mai rapida a investitiei , nu de alta , dar in ritmul in care doar localnicii ar beneficia de maretul edificiu, investitia s-ar amortiza in peste 50 de ani!!!!

Reclame
Comentarii
  1. ACIDUZZU spune:

    Aha !
    De-abia acuma ii inteleg pe cei din Occident ce motivatie au avut de a infiinta in cadrul Compartimentului de Salubritate, sectorul de interventii „Meserii Murdare”, atat de mediatizat pe Discovery Chanel ! Sa nu-i vina insa vreo ideie primarului mioritic in a chema Salubritatea cu meserii murdare si cu…”sporul de rusine” alocat spre a inlatura…”mireasma”.
    De fapt mireasma o raspandeste doar dom’ primar !
    Nici macar euroii ce infunda WC-ul, si impotriva carora „Mr. Proper” nu va avea niciun efect !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s