Dezamagiri

Posted: 18/01/2012 in Politică
Etichete:, , , , , ,

Nu va ganditi ca sunt dezamagit de ceva sau cineva anume din Romania! Nici vorba!!! Aici totul e perfect, frumos, ca la carte. Nu o sa scriu despre dezamagirile noastre de zi cu zi, de neimplinirile succedate constant pe toate planurile, atunci cand vine vorba de Romania. Nu o sa scriu de asa ceva, pentru ca fiecare si le stie cel mai bine pe ale lui. O sa scriu despre dezamagirile LOR. Care ‘ LOR”‘? Ei, chiar nu stiti??

1. A LOR care  nu isi gasesc locul pe pancardele, bannerele sau pur si siplu afisele aflate si ridicate in aceste zile de manifestantii din pietele intregii Romanii. Adica, magistratii, judecatorii si toti cei care trebuie sa faca dreptate in tara, o sa fie dezamagiti ca nu ii aminteste nimeni printre marii vinovati ai crizei morale din Romania. A liderilor mari de sindicat, federatii, confederati sindicale, care de 20 de ani sunt aceeasi, care de 20 de ani fac NIMIC si care vor sa mai faca si in continuare NIMIC pentru cei de pe urma carora iau bani frumosi. A tutturor companiilor cu monopol de stat , care cu acordul tacit al factorilor de decizie romani, ne jupoaie luna de luna de bani: GAZ, ELECTRICA, PETROM, RADET.  A conducatorilor de firme capuse si fantome, care iau banii de la buget, bani care eu si tu ii platim, ca sa asfalteze aceleasi drumuri din luna in luna, care  repara scoli  astfel incat se darama dupa finalizarea lucrarilor, care fac stadioane unde mai pot sa joace doar cei de la Old – Boys, over 60.

Mare e dezamagirea acestora si a altora multi ca ei, care privesc cu nerabdare si emotii, catre toate afisele tinute in maini de oameni si aratate la TV si care nu isi vad numele acolo. E ca si cand te cauti pe lista de admisi si nu te gasesti!!!   Sigur acestia sufera cand vad ca au furat atat si nimeni nu ii remarca!. Saracii de ei. Nu ii dezamagiti, amintiti- va si de ai cand scrieti pancaredele.

2  A LOR care au primit voturi pentru a ne conduce, cu milioanele: primari, deputati, senatori, consilieri, presedinte si acum nu vad decat mii nemultumiti. Pentru tot ceea ce au facut , merita mai mult decat mii, merita milioane de noi, poate chiar si din alte tari. E de datoria noastra, ca niste oameni recunoscatori, sa le multumim pentru tot traiul bun care ni l-au oferit si ni-l ofera, iesind cat mai multi cu intentia de a ii scuti de aceasta mare dezamagire.

3. A LOR care vad ca incercarile lor de a strange oameni la mitinguri electorale, sindicale sau de orice fel, au dat gres, iar acum, dand mana cu mana, romanii au iesit fara a ii chema cineva sau a ii forta. Aceasta e diferenta dintre mitingurile in interese marsave, pentru ocuparea sau mentinerea unui loc caldut pentru diferite persoane si actiunea de protest pentru interesul propriu si durerea personala!

Dezamagiti mai sunt din acest punct de vedere, dar acum  e momentul zero cand trebuie sa le spulberam orice dezamagire de acest fel, si sa ii demascam pe toti cei din cauza carora merge rau societatea.

Anunțuri
Comentarii
 1. Corina spune:

  Ai dreptate, nu doar politicienii sunt vinovati. Subscriu la tot ce ai scris mai sus.

 2. mariusbota spune:

  Uneori ne multumim sa privim local si nu in ansamblu, si astfel descoperim doar franturi de adevar si nu adevarul pe de-a intregul ( atat cat putem noi oamenii cuprinde din el).

 3. ACIDUZZU spune:

  Frate Marius,
  Eu sunt dezamagit doar de toti voievozii care umbla pe jos siliti sa poarte bannere si pancarte de catre robii calari si-mi este indeajuns, sunt satul pana-n gat ! (Eclesiastul 10:7,16)
  Cu nadejde sfanta, insa !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s